Laatst gewijzigd: 5 maart 2023  

Voorstellen

jeanne_home01_w350x350px.jpg

Even voorstellen....

Ja, mag ik mij even voorstellen: mijn naam is Jeanne Verbeek van Summeren, wonende in Oirschot, getrouwd met Henk en moeder van drie volwassen dochters: Moniek, Nicole en Mireille.
En inmiddels ook een trotse oma van kleindochter Lynn (geb. 2010), kleinzoon Raf (geb. 2013), kleindochter Fleur (geb. 2018) en kleindochter Tess (geb. 2020).

Mijn grootste hobby is zingen en ik hoop dit nog lang te mogen doen.
Na jarenlang in koren te hebben gezongen en zelf 12 ½ jaar een kinderkoor te hebben gedirigeerd ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging. Ik vond deze uitdaging in de combinatie muziek en omgaan met ouderen.
Voor ouderen een middag verzorgen met allemaal bekende liedjes, zodat alles weer even terug komt van vroeger, is het mooiste wat er is. Even weer een twinkeling in de ogen tevoorschijn toveren.
Deze optredens doe ik in heel Brabant en met heel veel plezier.


Locaties

Verzorgingshuizen.....

Mijn specialiteit is het verzorgen van seniorenprogramma’s bijv.:


Steeds vaker wordt er met kleinere groepjes gewerkt, onder andere met dementerenden en hulpbehoevenden, die in een huiskamer of op een dagopvang verblijven. Dit is mogelijk omdat ik de kosten zo laag mogelijk kan en wil houden, waardoor ook deze categorie mensen ontspanning krijgen.
Voor al deze optredens heb ik een aantal speciale mix-en van luisterliedjes en meezingliedjes samengesteld.

Tussen de meezing medley’s door, zing ik mooie luisterliedjes zodat de mensen weer even op adem kunnen komen.

KADOTIP: Een optreden als verjaardagskado...........
Een idee, omdat de mensen in verzorgingshuizen vaak geen behoefte aan materialistische dingen meer hebben. En het leuke is dat alle bewoners van een extra gezellige middag kunnen meegenieten.